• Företagens hus, Innovatum

  Kontorshotell med gemensamma utrymmen och flertalet bokningsbara mötesytor i olika storlekar. Mitt i hjärtat av Innovatum, nära restaurang och konferensutrymmen.

  Läs mer Visa på karta
 • Högskolan Väst

  Satsningen på Högskolan Väst har burit frukt och högskolan anses idag ha en av landets bästa utbildningsmiljöer inom områdena teknik och ingenjörskap. Genom nära samverkan med samhälle och näringsliv har högskolan träffat mitt i prick med sina arbetslivsnära utbildningar. I fastigheten finns flertalet kontor som verksamhetsstyrande nyttjar.

  Läs mer Visa på karta
 • Kugghjulet 3 - Ultramare

  På kugghjulet huserar filterföretaget Ultramare som bildades 1934 och är Skandinaviens äldsta filterföretag. Trollhättan är basen för verksamheten sedan 2007 och idag är Ultramare en ledande tillverkare på den svenska luftfiltermarknaden. Ultramare fokuserar på ren luft och energismarta lösningar. Filtertillverkningen är ju ett tydligt exempel på hur luftmiljöer kan förbättras. Ett av aggregaten är placerat i ett showrum där visning och provkörning kan ske.

  Läs mer Visa på karta
Mer info

Nära och långsiktigt med våra fastigheter i Trollhättan

Trollhättans Tomt är ett personligt fastighetsbolag. Genom att jobba nära våra hyresgäster skapar vi trygghet och långsiktighet. Och – vi älskar att växa tillsammans med företagen som huserar i våra fastigheter. Här ser du alla våra fastigheter och en överblick över dess nuvarande verksamheter. Du kan enkelt filtrera på just det som intresserar dig. Hittar du något som du gillar extra mycket, gör en intresseanmälan så försöker vi hitta ett liknande objekt till dig och din verksamhet.

Innovatum

Förskola / Skola, Kontor, Kultur / fritid, Lager / Verkstad / Industri, Övriga · Innovatum

73:an

Kontor, Kultur / fritid, Lager / Verkstad / Industri, Övriga · Innovatum

Kronan

Förskola / Skola, Kultur / fritid · Östra

99:an

Kontor, Lager / Verkstad / Industri · Innovatum

Smedjan

Kultur / fritid, Lager / Verkstad / Industri · Innovatum

Returen

Kontor, Lager / Verkstad / Industri, Övriga · Östra