slider-holder
 • Nya gatan omgiven av vackra glasfasader
  Nya gatan omgiven av vackra glasfasader.
 • Genombrottets framsida
  Genombrottets framsida.
 • Innovatum vision
  Innovatum vision.
 • Genombrottet, från ovan
  Genombrottet, från ovan.

Genombrottet

Innovatum fortsätter att växa så det knakar. Behovet av fler lokaler märks tydligt, något som vi på Trollhättans Tomt tagit fasta på när vi riktar fokus mot vårt nästa stora projekt, Genombrottet. Om du är intresserad av att i framtiden husera i en av regionens häftigaste kontorsmiljöer, tveka inte att meddela det intresset till oss. Som första hyresgäst har man stora möjligheter att vara med och påverka den interiöra planeringen.

Är du intresserad av att hyra lokal i Genombrottet?

Kontakta Viktor, Magnus eller Anders.

Genombrottet, från ovan

Ytterligare 8000 kvm kontorsyta.

Projektet består av två delar där vi först och främst skapar en ny gata som underlättar tillgängligheten över Innovatums ganska avlånga områdesyta. På samma gång tar vi fram ytterligare 8000 kvm kontorsyta. En lösning som känns helt optimal. När vi river det mellersta av tre stora lång­smala industribyggnaderna så ersätts de rivna ytterfasaderna med glasfasader skapas en perfekt balans mellan det historiska uttrycket och dagens moderna design vilka tillsammans bildar framtidens arbetsplats.

Takfönster, öppna ytor och synliga stålbalkar från svunna tider är andra element som bidrar till känslan av den optimala arbetsplatsen. Här är det nära till likasinnade och till näringslivet i allmänhet. Med inspirerande grannar som Innovatum Teknikpark, forskningscentrum, SAAB-museet, musik- och kulturhus, gymnasieskola, vårdcentral, evenemangsarena, träningscenter, restaurang och bageri så går det inte att ta miste på den ständiga pulsen i området.

Det är dessutom direkt anknytning till naturskön omgivning i form av Åkerssjö, slussarna, promenadstigar, dalgången kring Göta Älv och Vattenfallen och naturreservatet Älvrummet.

Genombrottet

Ny gata, nya moderna arbetsplatser.

Fler projekt än Genombrottet är i sin linda och bara väntar på sin tur i tågordningen. Möjligheterna är oändliga och de gamla industrilokalerna erbjuder utmärkt grund till arbetsplatser och lokaler anpassade för morgondagen. Ser man till att hålla sig framme när de nya projekten ska hyras ut så har man goda möjligheter att påverka insidans utseende redan från början.

Fler verksamheter av varierande slag är inplanerade på området. Framöver ser vi gärna att man ska kunna handla, gå till frisören och göra ärenden som man hittills hänvisats till stadskärnan för, även på Innovatum. Vi gillar också när kulturen finner sin naturliga plats hos oss. N3 och alla aktiviteter som sker idag på Nova Arena har inneburit mycket för atmosfären på Innovatum.

Läs mer om hur projektet går här

Intresseanmälan